Hoe werkt het

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jullie situatie en wat jullie toekomstverwachtingen zijn. We kijken of bepaalde onderwerpen bijzondere aandacht verdienen, zoals het maken van een ouderschapsplan, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden of een recht op alimentatie. We kijken welke aanpak het best bij jullie situatie past.

Vervolgens plannen we enkele voortgangsgesprekken, waarin we de tijd nemen om in te gaan hoe de scheiding wordt afgewikkeld. Uiteindelijk leggen we die afspraken vast in een convenant dat de basis vormt voor de daadwerkelijke scheiding. Nadat de Rechtbank die afspraken heeft bekrachtigd in een beschikking kan die beschikking worden toegezonden naar de Gemeente, waar de echtscheiding wordt verwerkt in de registers van de Burgerlijke Stand.

Heb je vragen, wil je weten of deze aanpak bij jullie past of wil je een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek plannen? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvend kennismaken?

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis. Zo kunnen jullie zelf een afweging maken of de begeleiding bij jullie past.

Waarom Samen Scheiden

De echtscheidingsbemiddelaar is tevens advocaat. Daardoor heeft zij kennis van de juridische kant van uw zaak, maar ook oog voor persoonlijke aspecten. Tijdens de afwikkeling van de scheiding heb je dus te maken met één persoon die het hele proces begeleid. Dat is prettig en overzichtelijk.

Neem contact op

Heb je vragen, wil je weten of deze aanpak bij jullie past of wil je een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek plannen?

Neem dan contact met ons op! info@vandebeekscheidingsbemiddeling.nl 0318 62 62 22 06 5720 4150

Vrijblijvend kennismaken?

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding?

Gesprek aanvragen