Scheiden

Een echtscheiding op gezamenlijk verzoek, al dan niet door middel van mediation, biedt voordelen en kansen. De procedure verloopt spoediger en minder stressvol dan een scheiding op eenzijdig verzoek waarbij je als ex-partners in de Rechtbank tegenover elkaar staat en schriftelijk verweer voert. Er is oog en begrip voor elkaars persoonlijke verhaal. Er is ruimte om te zien hoe jullie de toekomst tegemoet willen gaan. Niet in de laatste plaats is scheiden op gezamenlijk verzoek voordeliger. De kosten van de echtscheidingsbemiddeling worden vooraf besproken en voor het indienen van het echtscheidingsverzoek wordt eenmaal griffierecht berekend.

Vrijblijvend kennismaken?

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend. De kosten daarvan zijn € 75,00. Indien de scheiding vervolgens door Van de Beek Scheidingsbemiddeling wordt begeleid, wordt dit bedrag in mindering gebracht op het tarief.

Waarom Samen Scheiden

De echtscheidingsbemiddelaar is tevens advocaat. Daardoor heeft zij kennis van de juridische kant van uw zaak, maar ook oog voor persoonlijke aspecten. Tijdens de afwikkeling van de scheiding heb je dus te maken met één persoon die het hele proces begeleid. Dat is prettig en overzichtelijk.

Neem contact op

Hebben jullie een vraag? Stel hem gerust, we horen graag van jullie.

info@vandebeekscheidingsbemiddeling.nl 0318 62 62 22 06 5720 4150

Vrijblijvend kennismaken?

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding?

Gesprek aanvragen